Kreativ sommer

Kreativ sommer

Sommeren står for mange som den optimistiske og skønne tid, hvor vi kan holde fri og nyde livet. Men måske kan du bruge sommeren kreativt og dyrke dine talenter for maleri eller skulptur? Så kunne det måske være en idé med et sommerophold på en højskole. Der er mange højskoler at vælge mellem, spredt over hele Danmark, og mange etablerede kunstnere har gået på en kunsthøjskole som led i deres udvikling.

Hvis du selv vil male, har du mulighed for at deltage i malerkurser på højskolerne, og du kan blot google efter et kursus, og straks dukker der masser af muligheder frem.

Hvis du har kunstneriske ambitioner, er det vigtigt, at du sætter dig nogle personlige mål for, hvad du gerne vil nå på det kunstneriske område. Måske har du også ønsker om nogle personlige ændringer, som det er vigtigt for dig at holde fast i. Mange, især kvinder, ønsker at skabe nogle ændringer i deres udseende, som kan give dem en højere livskvalitet og måske få dem til at synes, at de passer bedre ind i det miljø, de ønsker at være en del af. De kan så få skabt ændringer af kroppen hos Motiva, som har en lang erfaring med eksempelvis brystændringer eller andre kosmetiske operationer, som for mange har en gavnlig effekt på deres livskvalitet og følelse af værdi.

Har du været på kursus og fået skabt nogle malerier, som du synes om og gerne vil have hængt op derhjemme, er der mange muligheder for inspiration til at udsmykke hjemmet at hente forskellige steder. Uanset om du synes, at du skaber verdenskunst eller blot noget, som du selv glædes ved, er det afgørende, at billederne får den rette plads på væggen, hænger i det rigtige rum og har den rette belysning.

Tag på højskole i Holbæk

En af de højskoler, der hvert år tilbyder sommerkurser inden for forskellige kunstneriske discipliner, er Kunsthøjskolen i Holbæk. Holbæk ligger smukt ved vandet i Nordvestsjælland, så du kan finde masser af inspiration til dit maleri ved at gå ture i naturen – og i øvrigt også i den kønne by, som er fyldt med smukke købstadshuse.

Kunsthøjskolen i Holbæk tilbyder kurser på 1 eller 2 ugers varighed om sommeren, så der er mulighed for at finde et kursus, der svarer til dine muligheder med hensyn til feriedage og økonomi. Og der er kurser for både ældre og yngre, og hvorfor ikke følge et kursus, hvor aldersgrupperne er godt blandet op? Man får altid ny inspiration ved at tale med folk, der har andre erfaringer end én selv, og her spiller ikke mindst de forskellige aldre en rolle.

På en højskole med sommerkurser inden for kunst kan man typisk vælge mellem forskellige discipliner – maleri, tegning, musik, foto eller skrivekunst, så du har mulighed for at finde et kursus inden or netop det område, du gerne vil dyrke og udvikle dig indenfor.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

dante