Tips og tricks til at hænge malerier op derhjemme

Tips og tricks til at hænge malerier op derhjemme

Går du og leger med ideen om at hænge et eller flere malerier op på væggen derhjemme? I denne artikel kan du finde tips og tricks til at komme i gang.

Sådan undgår du huller i væggene

Er du typen, som elsker at flytte rundt på indretningen derhjemme? Bliver du hurtig træt af dit interiør? Så er det en god ide at lade være med at lave huller i væggen. På den måde behøver du ikke at dække dem til, eller at male dem, når du vælger at rykke rundt på dine malerier. Det giver dig også mere frihed til at rykke rundt på malerierne, da du ikke behøver at bekymre dig om hullerne.

Der er glimrende løsninger til at undgå huller i væggene. Du kan fx finde selvklæbende støtte, som kan klare op til 2 kg vægt, og det er ofte mere end nok, når vi taler om flotte Rammer og malerier. Alternativt kan du læne dine billeder og malerier op af møbler, eller stille dem på en hylde.

Ni malerier skaber den bedste billedvæg

Har du også set de fede billedvægge på Pinterest og i boligmagasinerne? Måske er du blevet inspireret af folk på Instagram? Så tænker du måske “hvordan kan jeg gøre det samme?” Der er flere gode tips og tricks til at skabe en fed billedvæg.

Den nemmeste løsning er at skabe en firkant ved at hænge ni billeder op på væggen. Du kan placere dine yndlingsmalerier i midten, og bagefter arrangere de andre malerier rundt omkring dem.

En anden nem løsning er at placere tre malerier på en række, enten lodret eller vandret. Hvis du vælger at hænge dem vertikalt op, kan du skabe en illusion, at der er højere til loftet, end der rent faktisk er. Dette er en glimrende løsning, hvis du ikke har højt til loftet.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

dante