Sæt dig nye kreative mål

Sæt dig nye kreative mål

Har du det seneste år været hjemsendt pga. corona-nedlukning, så har du nok haft mere tid end ellers til at gøre dig overvejelser om, hvad du vil bruge fremtiden til. Det kan fx være spændende at sætte sig nye kreative mål, især hvis det er noget, som du gerne har villet i lang tid, men måske ikke fået gjort noget ved.

Hvad vil du bruge din tid på?

Nedlukningen af samfundet har vendt op og ned på vores hverdag, og det har givet anledning til eksistentielle spørgsmål, og mange af os er måske også blevet bedre til at prioritere, hvad vi ønsker at bruge vores tid på. Men der er også de helt lavpraktiske spørgsmål som: Hvordan bliver jeg klippet, når jeg ikke kan komme til frisøren? Mange har ladet håret gro, og glæden var stor, da det endelig lykkedes at åbne frisørsalonerne op og blive klippet. Nogle mennesker har dog det modsatte problem, nemlig at de er blevet tyndhårede, men det er der heldigvis råd for. Hos www.nordichair.com tilbyder de, at man kan få professionel hjælp til at få kraftigere hår. Dermed kan du gå foråret og sommeren i møde med en flot frisure.

Sæt kreativiteten fri

Har du gjort dig overvejelser om at genoptage ungdommens interesse for at male, så kan du bestille maleredskaber online og folde dig ud på papiret eller lærredet. Når du har skabt dine egne kunstværker kan du hænge dem op i dit hjem, eller du kan forære dem til familie og venner. Måske kan du endda sælge nogen af dem. Du får sat din kreativitet fri, og det giver en glæde og energi, når man bruger sin tid på noget, som man synes er sjovt og spændende. Det kan også være, at du har en interesse for at skrive. I så fald kræver det blot en computer, og så kan du komme i gang med at sætte ord på papiret, som kan blive til et digt, en novelle eller måske ligefrem en roman. Forlagene melder om, at de har modtaget ekstra mange manuskripter fra håbefulde forfattere de seneste år. Har du også en drøm om at få en bog eller digtsamling udgivet, så kan du jo prøve at sende dit manus til et forlag, når du en gang er færdig. Men husk at nyde skriveprocessen undervejs. Mange kreative interesser som fx at male, tegne, skrive tekster eller skrive musik er noget, som man kan lave i sit eget hjem. Det kræver ikke den store plads at gå i gang. Man skal bare bestille de nødvendige arbejdsredskaber hjem.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

dante