At skrive er også kunst

At skrive er også kunst

Det er vigtigt at huske, at det at skrive også er kunst. Der findes mange former for kunst her i Danmark, men selvfølgelig også i verden. Kunst er ikke bare det at male – det er også en hel masse andet. Der er mange måder at være en god kunstner på, og der findes ikke en måde, der som sådan er bedre end andre.

Skrivekunsten er dermed også en kunst, og det er en måde, som rigtig mange mennesker vælger at udtrykke sig på. Dette til glæde for en hel masse andre mennesker, og det er altså uanset, hvad det er for et sprog, man vælger at udtrykke sig på. Kunst er for alle mennesker, og det kan det at skrive også være. At kunne udtrykke sig på alle mulige forskellige måder kan være guld værd. Selvom man er kunstner, og blandt andet skriver, så er det også altid vigtigt at have de helt rigtige sko på. Man kan eksempelvis vælge adidas sko – så får man i hvert fald et par rigtig gode sko, som også kan holde i mange år. Det er altid vigtigt for os menesker. Men vi må også tilbage til det at skrive, som denne artikel jo handler om.

Langt de fleste mennesker kan få rigtig mange timer til at gå med at skrive, når først de kommer i gang. For nogle er det at foretrække at skrive på computeren, mens andre bedst kan lide at skrive i hånden. Den ene metode er som sådan ikke bedre end den anden, men for nogle er den ene metode alligevel at foretrække frem for den anden. Der er nogle mennesker, der mener, at når man skriver i hånden, så er man tættere på hjertet. Der er igen også andre, der mener, at det at skrive på computer er en langt mere maskulin måde at skrive på. Det bedste og eneste, man kan gøre, er at finde sin egen vej, og den finder man sommetider bedst ved at prøve sig frem. Man bør heller ikke nødvendigvis låse sig fast på én bestemt metode, da det nogle gange godt kan låse en.

Som tiden går, vil man med sikkerhed også kunne finde sin helt egen skrivestil. Det kan godt tage tid at finde ud af, hvad det er for en måde, man vil skrive på, og hvordan ens egen personlige klang er. Man må blot tage sig sin tid til at finde sin vej. Det hele skal nok vise sig, og man må også forvente, at det ikke tager blot et par dage at blive kunstner. Der kan være tale om mange års intensiv træning, og man må tage den tid, det tager, for at blive succesfuld.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

dante