Udvid jeres kunstklub med vinsmagninger

Udvid jeres kunstklub med vinsmagninger

I mange virksomheder og i offentlige institutioner findes der kunstforeninger og kunstklubber. Her udstiller mere eller mindre kendte kunstnere deres værker, og medlemmerne af kunstforeningen kan så købe de udstillede værker til en særlig pris, eller måske vente, til der trækkes lod om kunstværker en eller flere gange om året.

Ofte er en kunstforening i en virksomhed rammen om flere arrangementer, og vi vil foreslå, at I udvider med endnu en aktivitet: Nemlig vinsmagninger, som sikkert vil tiltrække mange, da det ofte er sådan, at man interesserer sig bredt for mad, vin, kunst og musik, hvis man melder sig ind i en kunstforening. Der vil derfor højst sandsynligt være et bredt publikum til vinsmagninger blandt kunstforeningens medlemmer.

Få vin til døren

En nem måde at få anskaffet den vin på, som skal bruges, er ved at købe vin online. Man kan få god og prisgunstig vin online på Vinoteket.dk – en omfattende webshop med vine fra hele verden. Det er nemt at købe vin online, fordi vinen bliver leveret direkte til jeres dør, så I slipper for at skulle køre efter den eller ordne andre praktisk ting i forhold til at få vinen hjem.

Vinklub – en del af kunstforeningen

I kan vælge at oprette en egentlig vinklub som en underafdeling af jeres kunstforening, eller I kan gøre det mere enkelt og blot gennemføre nogle vinsmagninger i kunstforeningens regi.

Ved at købe vin online har I også nem adgang til den vin, I typisk vil servere, når der er ferniseringer og andre arrangementer i kunstforeningen.

Et bredt kunstbillede

Hvilken kunst viser I i øvrigt i jeres kunstforening? Ofte er vi lidt snævre i vores opfattelse af, hvad der er kunst, og for eksempel kan plakater godt være lidt af et stedbarn i kunstens verden, selv om plakatkunsten har spillet en vigtigt rolle i kunsthistorien.

Måske kan der være anledning til at arrangere foredrag og andre indslag, hvor I drøfter kunsten og kunstens forskellige former, og også her vil det være relevant at servere et godt glas vin. Køb vin online og få dermed nem adgang til de mange forskellige vine, der vil egne sig til et sådant arrangement.

Som selvstændig aktivitet i jeres kunstforening vil vinsmagninger med stor sikkerhed blive meget populære og kan være med til at åbne endnu flere kollegers øjne for de mange glæder, som god kunst rummer. Start med at arrangere en første vinsmagning og se, hvad konceptet kan bære – vi er sikre på, at I bliver glade for dette indslag i jeres kunstforening.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

dante