Udtryk dig med et smil

Udtryk dig med et smil

Du kan udtrykke dig på mange måder gennem dit kropssprog og din mimik. Dine kropslige handlinger og udtryk kan røbe, om du er ked af det, glad, begejstret eller noget andet. Glæde er en særlig ønsket følelse, og denne udtrykkes typisk gennem et smil.

Hvorfor smiler vi?

Der kan være mange årsager til at smile. Vi kan smile af glæde, begejstring, høflighed og endda på grund af nervøsitet. Et smil kan være ægte eller påtaget, og dine øjne spiller en stor rolle for dit smils oprigtighed. Det er altid dejligt, at blive mødt med et smil, og smil har det med at smitte – på den gode måde. Det siges også, at man kan smile sig glad. Derfor bør du øve dig i at smile lidt mere, både til dig selv og andre, da det vil bidrage med en positiv følelse for alle du møder og ikke mindst dig selv.

Tandproblemer kan forhindre dig i at smile

Nogle gange kan problemer med mundhygiejne eller tandgener forhindre os i at smile. Holder du dig tilbage på grund af problemer med dine tænder, bør du drage til handling, så det ikke påvirker din livskvalitet eller den måde, du fremstår på. Der kan være mange årsager til at stoppe med at smile. Det kan blandt andet skyldes misfarvede tænder, skæve tænder, dårlig ånde eller endda, hvis man er flov over at bruge tandbøjle. De fleste problemer kan du gøre noget ved, og du bør opsøge din tandlæge for at komme eventuelle problemer til livs.

Pas godt på dine tænder

Foruden at søge råd hos din tandlæge og få foretaget regelmæssige eftersyn, kan du gøre meget for at passe på dine tænder og opretholde et sundt og oprigtigt smil. Du skal huske at børste dine tænder grundigt – og ikke mindst korrekt – og bruge tandtråd til at komme ned i mellemrummene mellem dine tænder. Du bør også holde igen med visse føde- og drikkevarer, da nogle produkter kan beskadige den beskyttende emalje eller misfarve dine tænder. Det kan for eksempel være syreholdige eller stærkt farvede produkter, og rygning kan ligeledes misfarve dine tænder. Du kan også overveje at bruge særlig tandpasta, der kan gøre dine tænder hvidere og være med til at hindre fremtidige misfarvninger.

Hvis du passer godt på dine tænder, vil du være mere tilbøjelig til at smile. Det vigtigste er selvfølgelig, at du overordnet set har det godt, så du møder dine medmennesker med overskud og glæde, der uden tvivl vil smitte af. Smil til verden, og verden vil smile til dig.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

dante